SISUSTUSSUUNNITTELIJA AUTTAA TEKEMÄÄN TILASTA TOIMIVAN

Ota avuksi ammattitaitoinen sisustussuunnittelija, jolta ideat eivät lopu! Jos tarvitset sisustussuunnittelua tai stailausta kotiin, kakkoskotiin, mökille, toimistoon, myytävään kohteeseen, yhteen huoneeseen, koko taloon, julkiseen tilaan, myymälään, kahvilaan, uudisrakennukseen tai saneerauskohteeseen, ota yhteyttä. 

Olen Sari Lindblom, sisustussuunnittelija Decorasí-nimen takana. Työskentelen pääasiassa Lahti–Helsinki-akselilla ja Espanjassa, Costa del Solin alueella (Málaga - Fuengirola - Marbella).

Teen aina sinulle tarjouksen ja arvioin kohteeseen käytettävän ajan. Olipa tilasi millainen tahansa, tehdään siitä upea!

Sisustussuunnittelija | Helsinki | Lahti | Costa del Sol
Sisustussuunnittelija | Helsinki | Lahti | Costa del Sol

Sisustussuunnittelu yrityksille

Toimitilat

Messuosastot
Myymälät
Kahvilat
Palvelupisteet

Sisustussuunnittelu yksityisille

Kotien sisustussuunnittelu
Vapaa-ajan asuntojen sisustussuunnittelu
Stailaukset
Ulko-alueiden suunnittelu

3D-mallinnus

Teen suunnitelmistani 3D-mallinnuksen, jonka avulla on helpompi hahmottaa miltä valmis lopputulos näyttää.

Konsultaatio

Konsultaatio pitää sisällään 2 tunnin palaverin kohteessa ja ehdotukset tilan muutoksesta. Konsultaation hinta on 199 € (sis. alv) Lahti–Helsinki-alueella. Matkakustannukset lisätään kauempiin kohteisiin.

Projektin hallinta

Projektin hallinta pitää sisällään koko sisustussuunnitteluprojektin loppuun viemisen. Kilpailutan tarjoukset ja valvon, että projekti etenee sovitusti. Projektin hallinta tarjotaan aina erikseen.