SUUNNITELTUJA KOHTEITA

Asiakkaitteni yksityisyys on minulle tärkeä ja siksi kaikista kohteistani ei löydy kuvamateriaalia. Tässä kuitenkin joitakin suunnittelemiani projekteja.

PIENEN BUDJETIN UUDISTUS

Pieneen rivitalohuoneistoon tehtiin pienellä budjetilla wc:n pintaremontti sekä pihan uudistus. Wc:ssä valittiin seiniin laattojen maalaus, jolla onnistuttiin kirkastamaan koko wc:n ilme. Lattiasta valkaistiin vaan laattojen saumat. Kalusteista uusittiin vain allaskaluste.

Pihasta haluttiin helppohoitoinen. Puisen terassin sijaan tehtiin laatoitettu terassi ja sitä laajennettiin olohuoneen ikkunan alle. Laatoitetut kulkuväylät ja istutusalueen reunat on tehty niin, että ruohon voi kätevästi ajaa ns. "laatoituksen yli", jolloin nurmikon leikkaaminen on helppoa ja tulee kerralla siistiä.

TOIMISTON ILME BRÄNDIN MUKAISEKSI

Kyseessä oli projekti, jossa vastasin yrityksen koko graafisen ilmeen muutoksesta aina uuden yrityslogon suunnitteluun asti. Yritys muutti myös uusiin toimitiloihin ja toimeksiantooni kuului uuden toimitilan sisustuksen suunnittelu. 

Suunnittelulistalla oli seitsemän työpisteen luominen viiteen toimistohuoneeseen, kokoustilan, aulan, sekä sosiaalitilojen kalustus. Osittain sisustuksessa käytettiin olemassaolevia huonekaluja, mutta suurelta osin tiloihin hankittiin uudet tehokkaalla budjetilla.

Yrityksen uudet www-sivut voit käydä vilkaisemassa täältä

KEITTIÖN RAIKAS MUUTOS

Kyseessä oli noin 15 vuotta vanha puinen omakotitalo, jota oli remontoitu jo laajalti. Keittiö oli yksi vielä remontoimattomista kohdista. Talossa oli käytetty sisustukseen vaaleaa skandinaavista värimaailmaa remonttien yhteydessä ja samaa haluttiin tuoda myös uuteen keittiöön. Ongelmana oli, että tilat eivät toimineet ja tasokorkeudet olivat hankalat. 

Keittiön perustoiminnot järjestettiin uudelleen ja pinnat ja kiintokalusteet uusittiin. Myös lattiat uusittiin. Lopputuloksena oli raikas ja toimiva keittiö, jossa on ilo kokkailla.

INSPIRAATIOTA SISUSTUSALAN TAPAHTUMISTA

ASUNTOMESSUT 2019, KOUVOLA

DESIGNER´S THURSDAY 2019, HELSINKI

ABL LAATTOJEN JA ORIENT&OCCIDENTIN KEVÄÄN 2019 POP-UP-TAPAHTUMA, HELSINKI

ASUNTOMESSUT 2018, PORI

FURNITURE FAIR 2018, TUKHOLMA

Oletko kiinnostunut sisustussuunnittelusta?